Juridiska avtals- och dokumentmallar

Vi på Nuutila Juridisk Byrå anser att juridiken är till för alla. Vi vet även hur mycket tid och pengar som finns att spara genom att tänka preventivt – exempelvis att avtala om frågor ordentligt på förhand.

Nu kan Nuutila Juridisk Byrå presentera kostnadsfria broschyrer, tips och dokumentmallar inom familjerätt, arvsrätt, testamenten, fastighetsrätt, hyresrätt, skulde- och gåvobrev, köpeavtal, fakturering, bokföring, bolagsrätt, och mycket, mycket mer.

Våra mallar är alltid gratis och uppladdningen kräver ingen registrering. De är professionellt formgivna och juridiskt korrekta.

Mallar publiceras i Word och Pdf form. Du kan skriva ut Pdf dokumentet och skriva avtalet med penna. Alternativt kan du behandla Word dokument såsom vilken Word dokument som helst, antingen fylla text med din dator eller med penna. Ifall du har problem med formaten, vänligen kontakta oss och vi hittar en lösning.

Dokumentbanken börjades den 23 juli 2017. För tillfället har vi samlat och skrivit tips, broschyrer och kostnadsfria dokumentmallan på följande områden.

Äktenskapsförord

Skilsmässa

Bodelning

Testamente

Bouppteckning

Skuldebrev

Gåvobrev

Hyreskontrakt

Byggfel

Köpekontrakt

Fler rättsområden kommer att lanseras ett par gånger per vecka.

Ha det så roligt!