Nuutila Juridisk Byrå - Du är i goda händer

Nuutila Juridisk Byrå erbjuder med 30 års erfarenhet kvalificerad rådgivning inom ett flertal rättsområden till såväl privatpersoner som företag. Vi biträder dig inför myndigheter och domstolar både i Sverige och utomlands på flera språk.

Vi är en erkänd juridisk byrå sedan 2012, med verksamhet i Kvissleby nära Sundsvall i östra kusten av Sverige och Skanör nära Malmö i södra kusten av Sverige. Vår spetskompetens finns inom internationell straffrätt och straffprocessrätt. Vi är specialister i även andra internationella och Europarättsliga frågor och erbjuder juridiska tjänster och juridiskt biträde till organisationer, myndigheter, firmor och privata personer bl.a. i Sverige, Finland, Danmark, USA, Kina, Tyskland och Österrike.

På dessa sidor hittar du bilder från vår kontor, en överblick över våra tjänster och kompetensområden. Våra kontaktuppgifter, öppningstider och företagsinformation hittar du här.

Vi har även massor av gratis material som inte kan finnas i övriga juridiska sidor i internet! För att hjälpa andra jurister, forskarna och studenter delar jag gratis mina publikationer och föredrag på olika språk.

Sidorna har en straffrättslig länklista till svenska lagar på svenska och engelska samt finska lagar på svenska, finska och engelska. Det finns även länkar till svenska, finska och internationella rättskällor på svenska, finska och engelska.

Jag publicerar även en Juridisk ordlista i straffrätt och Juridiska nyheter. Senaste nyheten är kostnadsfria juridiska mallar från alla rättsområden.

Hittar du inte vad du letar efter? Använd anpassad Google sökning till www.nuutila.se.

Sidorna har öppnats i februari 2016 och de ersätter byråns tidigare hemsidor. Sidorna har ca 1000 besökarna per månad.

Vi finns även på Facebook

Välkommen!